Hodnocení: 1 %

Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět

USA, Indie / 2018 / 90 min / 1%

Jestliže Psí veličenstvo vyrobili lidé s pokřivenými morálními zásadami, následující kousek pro změnu stvořili naprostí diletanti.

Film tvoří dva nesourodé příběhy. Lední medvěd Norm nejdříve řeší krádeže v bankách v New Yorku a pak nezákonnou těžbu ledu v Arktidě. Humor žádný nebo trapný, příběh plný nesmyslů (Medvěd skáče z jednoho vrtulníku na druhý, mám pocit, že před doskokem by byl vrtulí rozsekán na cimpr campr. Sobi stojí a nemohou se pohnout, protože před nimi na zemi leží několik kelímků od kávy a petky. Mimochodem toto znečištění dokazuje bezcharakternost padouchů, kteří kradou led. Vážně?) Co čekat od tvůrců, kterým přijde normální, když kosatka, coby kladný hrdina, sežere jen tak hejno lumíků či tuleně, taktéž kladné postavy. Tvůrcům asi spadlo něco na hlavu.

Prosím nechoďte do kina na tento film, ani si nekupujte DVD, ani se na film nedívejte. Nepodporujte tyto amatérské obchodníky s dětským nekvalitním zbožím. Bohužel se asi chystá třetí pokračování. Doufám, že pan distributor tuto ohavnost do naší republiky už nedoveze!